Встановлення несталої рівноваги у горілках за допомогою 1Н ЯМР спектроскопії - Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2014)
Встановлення рівноважного стану гідроксильних протонів етанолу і води у горілках і горілках особливих, за допомогою 1H ЯМР спектроскопії. Establishment of the state of equilibrium of hydroxyl protons of ethanol and water in vodka and vodka flavored, by means of 1H NMR spectroscopy.
Keywords: 1H ЯМР спектроскопія; 1H NMR spectroscopy; водно-спиртова суміш; aqueous-alcoholic mixture; горілка; vodka; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції