Прибуток і податковий процес - Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна (My University, 2006)
Розглядається прибуток, як відома з давних давен економічна категорія, що отримала новий зміст в умовах сучасного розвитку країни та формування реальної самостійності суб’єктів господарювання. Виділені основні фактори, які впливають на величину прибутку підприємства та досліджено вплив податкової політики держави на ведення прибуткової підприємницької діяльності. We consider income as known from time immemorial economic category, which received a new meaning in the modern development of the country and forming real autonomy entities. The basic factors that affect the value of company profits and the influence of tax policy to conduct profitable business activities.
Keywords: податковий процес; прибуток; прибутковість; податок; tax; tax process; profit; profitability; кафедра економічної теорії