Рашевська, Тамара Олексіївна2013-07-052013-07-052001Рашевська, Т. О. Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном / Т. О. Рашевська // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. - 2001. - №1 (9). - С. 113-117.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8965Розроблено вершкове масло нового виду - з добавкою інуліну. Проведені дослідження показали, що добавка інуліну впливає на стан жирової та водної фаз у структурі вершкового масла. We developed nem type of butter witn inulin additive. Studies have shown that the addition of inulin affects on the fat and water phases in the structure of butter.otherвершкове маслоінулінмікробіологіяbutterinulinmicrobiologyкафедра технології молока і молочних продуктівМікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліномThesis