Тероризм як одна із глобальних проблем людства - Мисник, Наталія Сергіївна; Нещадим, Лариса Петрівна (My University, 2014)
Тероризм має досить багато різновидів, але в будь-якій формі він є найнебезпечнішою за своїми масштабами, непередбачуваністю і наслідками соціально-правовою проблемою XXI сторіччя. На жаль, доводиться констатувати факт, що тероризм невикорінний, оскільки є частиною одвічного і невмирущого супутника людства - злочинності. Terrorism has many varieties, but in any form it is the deadliest in scale, unpredictability and consequences of social and legal problems of XXI century. Unfortunately, we have to state the fact that terrorism is ineradicable because it is part of eternal and immortal companion of humanity - crime.
Keywords: тероризм; безпека життєдіяльності; глобальні проблеми людства; global problems; safety of life; terrorism; кафедра екології та екоменеджменту