Сімахіна, Галина Олександрівна2016-10-112016-10-112016Сімахіна, Г. О. Інновації у харчових технологіях - вимога часу та запорука створення в україні індустрії здорового харчування / Г. О. Сімахіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 104-106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24401Інновації у харчових виробництвах на нинішньому етапі мають посилено впроваджуватись передусім у виробництві оздоровчих харчових продуктів, частка яких на світовому ринку постійно зростає. Innovations in food production at this stage are intensively implemented primarily in the production of health food products, whose share in the global market is growing.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівхарчові технологіїздорове харчуванняінноваціїfood technologyinnovationsHealthy EatingІнновації у харчових технологіях - вимога часу та запорука створення в україні індустрії здорового харчуванняOther