Інновації у харчових технологіях - вимога часу та запорука створення в україні індустрії здорового харчування - Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2016)
Інновації у харчових виробництвах на нинішньому етапі мають посилено впроваджуватись передусім у виробництві оздоровчих харчових продуктів, частка яких на світовому ринку постійно зростає. Innovations in food production at this stage are intensively implemented primarily in the production of health food products, whose share in the global market is growing.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; innovation (food industry); здорове харчування; інновації (харчова промисловість)