Грабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія ІванівнаДеменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаКузнєцова, Інга Володимирівна2014-06-132014-06-132003Продукти ферментативної модифікації крохмалю та їх застосування / Е. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, О. Н. Майданец, І. В. Кузнєцова // матеріали Міжнародно науково-практичної конференції «Харчові добавки, інгредієнти, БАДи : їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв» 30 червня - 4 липня 2003 р. Феодосія (Крим). – К. : ТОВ «Знання», 2003. – С. 83-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15108uk-UKкрохмальцукристий сиропхарчовий продуктсуспензіяstarchsugary syrupfoodstuffsuspensionкафедра технології цукру і підготовки водиПродукти ферментативної модифікації крохмалю та їх застосуванняThesis