Мармелад «Айвово-морквяний» (Деклараційний патент на корисну модель № 107779) - Дітріх, Ірина Вікторівна (My University, 2016)
Мармелад «Айвово-морквяний» (Деклараційний патент на корисну модель № 107779). Мармелад «Айвово-морковный (Декларационный патент на полезную модель № 107779). Marmalade "Quince-carrot" (Patent for utility model № 107779).
Keywords: мармелад; marmalade; айва; quince; морква Нантська; carrot Nantes; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції