Кошова, Валентина МиколаївнаЯжло, Валентина Сергіївна2015-02-112015-02-112014Кошова, В. М. Приготування світлого пива з корицею / В. М. Кошова, В. С. Яжло // Суспільство знань : збірник наукових доповідей. – Лодзь, 2014. – Ч. 7. – C. 15-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19406Встановлено оптимальну дозу кориці для приготування пива – 2 г/дм3 і краще її задавати в сусло після першої доби головного бродіння. Використання кориці збільшує вміст алкоголю і покращує смакові і ароматичні показники готового пива. The optimal amount of cinnamon for cooking light beer 2 g/dm3, it is better to make the wort after the first day of fermentation. The use of cinnamon enhances the taste and aromas in the finished beer.otherпивосуслокорицяbeercinnamonwortкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПриготування світлого пива з корицеюArticle