Страшинський, Ігор МирославовичМаринін, Андрій ІвановичГрицай, Максим СергійовичКоросташов, Андрій Юрійович2023-01-112023-01-112022Медико-біологічні аспекти використання фосфатнихпрепаратів у технології м’ясопродуктів / І. М. Страшинський, А. І. Маринін, М. С. Грицай, А. Ю. Коросташов // Recent advances in scientific world : Scientific Collection «InterConf» : with the Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference, August 6-8, 2022. – Monterrey, Mexico: Mendez Editores, 2022. – Рp. 195–198https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38789Неорганічний фосфор є важливим компонентом дезоксирибонуклеїнової кислоти (ДНК) та рибонуклеїнової кислоти (РНК). Все виробництво та зберігання енергії залежить від фосфорильованих сполук, таких як аденозинтрифосфат (АТФ) та креатинфосфат. Inorganic phosphorus is an important component of deoxyribonucleic acid (DNA) and ribonucleic acid (RNA). All energy production and storage depends on phosphorylated compounds such as adenosine triphosphate (ATP) and creatine phosphate.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнеорганічний фосфоргідроксиапатиттехнологія м’ясопродуктівфосфоліпідиinorganic phosphorushydroxyapatitetechnology of meat productsphospholipidsМедико-біологічні аспекти використання фосфатнихпрепаратів у технології м’ясопродуктівThesis