Чижук, ОленаІванова, Вікторія Джанівна2013-09-192013-09-192013Чижук, О. Є. Розроблення напою оздоровчого призначення на основі сироватки та рослинних екстрактів / О. Є. Чижук, В. Д. Іванова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20 –21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 170.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9789Метою роботи є розроблення технології сироватково-рослинного напою оздоровчого призначення. The aim is to develop technology-serumal vegetable drink for health improvement.otherрослинний екстрактplant extractкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення напою оздоровчого призначення на основі сироватки та рослинних екстрактівThesis