Дослідження можливості практичного застосування підвищеної концентрації аеробного активного мулу - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (Дніпропетровськ, 2007)
Запропоновано використання біохімічного очищення стічних вод харчових виробництв. Інтенсифікація процесу досягається застосуванням підвищеної концентрації активного мулу. Proposed the use of waste water biological treatment of food production. Intensification of the process is achieved by using high concentration of activated sludge.
Keywords: стічні води; wastewater; біохімічне очищення; інтенсифікація; підвищена концентрація активного мулу; biological treatment; intensification; increased concentration of activated sludge; кафедра екології та екоменеджменту