Погорілий, Тарас Михайлович2014-07-082014-07-082014Погорілий, Т. Визначення змін температур в комірках розчину сахарози та паровій бульбашці при масовому уварюванні цукрового утфелю / Тарас Погорілий // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2014. – С. 111-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15959Отримані дані відносних похибок при чисельному та аналітичному методі розв'язання задачі теплопровідності свідчить про достатню точність розрахунку запропонованим чисельним методом. The data relative errors in numerical and analytical methods for solving the problem of heat conductivity evidence of sufficient accuracy of the calculation of the proposed numerical method.uk-UKуварювання цукрового утфелюпарова бульбашкарозчин сахарозиboiling sugar massecuitesteam bubblesucrose solutionкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВизначення змін температур в комірках розчину сахарози та паровій бульбашці при масовому уварюванні цукрового утфелюOther