Аналіз інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості - Васютинська, Юлія Олегівна; Кузьмінська, Наталія Леонідівна (My University, 2012)
У статті проводиться аналіз інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості, при цьому харчова промисловість і її галузі розглядаються згідно класифікації видів економічної діяльності (КВЕД).
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; innovative activity of an enterprise; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.