Формування ринку землі в Україні: реалії та перспективи - Чернова, Анна Олександрівна (My University, 2014)
Земля є основою людського існування, що визначає її важливу роль у процесі соціально-економічного розвитку суспільства. Land is the basis of human existence, defining its role in the socio-economic development of society.
Keywords: ринок землі; розвиток суспільства; реформування; land market; development of society; reform