Скринька з віршами Тараса Шевченка - Пацан, Дарія (My University, 2014)
У публікації проведено дослідження художніх особливостей поезії Тараса Шевченка. In publishing the research of artistic features Taras Shevchenko's poetry.
Keywords: письменник; поезія; Тарас Шевченко; writer; poetry; Taras Shevchenko