Розробка математичної моделі задачі оптимізації «робити чи купувати» - Чобану, Валерія Вячеславівна; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2018)
У роботі представлена математична модель задачі оптимізації «робити чи купувати», що дає можливість швидко оцінити варіанти розвитку компанії на майбутній період. The paper presents a mathematical model of the “do or buy” optimization problem, which makes it possible to quickly evaluate the company's development options for the future.
Keywords: математична модель; цільова функція; mathematical model; objective function; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки