Оптимізація витрат як фактор забезпечення фінансової стійкості підприємства - Мостовенко, Тетяна (My University, 2014)
На сучасному етапі проблема якісного управління витратами підприємств постала дуже гостро. Економічна криза, наслідки якого відчули на собі всі учасники ринку показала, що раціональне управління витратами, а також економічний розподіл власних ресурсів є запорукою фінансової стійкості. Разом із тим, на сьогодні відчувається недостатність методичної бази, на основі якої можливо було б оцінити фінансову стійкість з урахуванням впливу витрат. At this stage, the problem of quality cost management businesses faced very serious. The economic crisis whose effects felt all market participants showed that efficient cost management and economic distribution of own resources is the key to financial stability. However, at present there is insufficient methodological basis on which it was possible to evaluate the financial stability for the effect of cost.
Keywords: якісне управління витратами; економічна криза; фінансова стійкість; quality cost management; economic crisis; financial stability