Матко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила МиколаївнаМельник (Ткачук), Наталія Андріївна2014-07-172014-07-172014Патент на корисну модель №89594 UA, МПК A23L 1/212 (2006.01) Закуска із баклажанів / Матко С.В., Мельник Л.М., Ткачук, Н.А. ; власник: Національний університет харчових технологій ; заявл. 29.11.2013 ; опубл. 25.04.2014, Бюл. № 8, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16196Закуска із баклажанів містить баклажани, сіль, чорний мелений перець. Баклажани використовують печені, додатково вноситься кунжутна паста, лимонна кислота, часник, червоний мелений перець при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Баклажани печені – 60…73 Кунжутна паста – 17,5…38 Лимонна кислота – 0,5…1,5 Сіль – 0,5…1,5 Часник – 0,1…0,3 Прянощі (чорний і червоний мелений перець) – 0,025…0,075.uk-UKзакускабаклажани печенікунжутна пасталимонна кислотачасникбаклажаны печеныекунжутная пасталимонная кислотачеснокsnackroasted eggplantssesame pastecitric acidgarlicкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняЗакуска із баклажанів (Патент на корисну модель № 89594)Technical Report