Аналіз процесу кредитування в Україні на сучасному етапі - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2008)
Кредит та кредитні відносини є невід’ємною складовою економічної системи України. Вони мають сприяти подоланню економічної кризи в Україні і забезпечувати прогресивний розвиток вітчизняного товарного виробництва. В статті проаналізований стан процесу кредитування в Україні, що дає змогу визначити тенденції його розвитку на сучасному етапі.

Credit and credit relations is an integral part of the economic system of Ukraine. They should contribute to the economic crisis in Ukraine and to ensure progressive development of the domestic commodity production. The article analyzed the process of lending in Ukraine, so you can identify trends in its development today.
Keywords: кредит; кредитні відносини; національна економіка; інвестиційна діяльність; credit; credit relations; national economy; investment activity; кафедра обліку і аудиту