Божко, Анастасія ЮріївнаЧорна, Анастасія Іванівна2020-09-022020-09-022020Божко, А. Ю. Дотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК» / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31876Проаналізовано вимоги британського стандарту PAS 220. Встановлено, що програма-передумова щодо чистоти поверхонь, процедур прибирання виробничих, допоміжних, побутових приміщень та інших поверхонь належним чином дотримується на підприємстві ТОВ «Київський БКК».програми-передумовикондитерські виробиprerequisitesconfectioneryкафедра експертизи харчових продуктівДотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК»Thesis