Глущенко, Вадим Анатолійович2022-10-172022-10-172022Глущенко, В. А. Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів в м. Ужгород з впровадженням асортименту печива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вадим Анатолійович Глущенко ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 66 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38291otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпечиво цукровепечиво здобнепіч ПППсилоси Agriflexротаційна машина AkmalkoПроект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів в м. Ужгород з впровадженням асортименту печиваOther