Кисломолочний напій оздоровчого призначення - Говорун, Сергій; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2019)
Розроблено новий кисломолочний напій оздоровчого призначення. Показано, що використання в якості збагачувачів рослинної сировини, а саме пюре з обліпихи та порошку з гарбуза дозволить розширити асортимент продуктів оздоровчої дії. A new sour milk drink for health purpose has been developed. It is shown that the use of herbal raw materials, such as mashed potatoes and sea buckthorn pumpkin, will expand the range of wellness products.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; кисломолочні напої; обліпиха; гарбуз; пюре; порошок; fermented milk drinks; sea buckthorn; pumpkin; powder; puree