Штим, Катерина АндріївнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2016-06-232016-06-232016Штим, К. А. Спосіб виробництва морквяних чіпсів / К. А. Штим, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Научный взгляд в будущее. – Одесса : Куприенко С.В., 2016. – Вип. 2, Т. 2. – С. 24–26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23705В роботі розглянуті особливості технології отримання морквяних чіпсів. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів бланшування та сушіння моркви. In this paper, the features of technology of carrot chips. The basic results of studies from different technological modes of blanching and drying of carrots.uk-UKчіпсиморквабланшуваннясушінняchipscarrotsblanchingdryingкафедра технології консервуванняСпосіб виробництва морквяних чіпсівArticle