Кохан, Богдан АнатолійовичПасічний, Василь МиколайовичГармаш, Дмитро ВікторовичЖукова, Марина Анатоліївна2019-11-252019-11-252019Удосконалення технології «Sous Vide» для продуктів з м’яса птиці / Б. А. Кохан, В. М. Пасічний, Д. В. Гармаш, М. А. Жукова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 358.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30417На даний момент досить широко розвивається технологія приготування м’яса та м’ясних продуктів «Sous-vide», для впровадження даної технології на підприємствах великої потужності її потрібно адаптувати для даних підприємств. Ця технологія описує спосіб приготування харчових продуктів у вакуумній, герметично запечатаній пластиковій упаковці, з дотриманням точно встановлених температурних режимів. Згідно плану дослідження було розроблено рецептури зразків, що відрізнялись видом використовуваної м’ясної сировини і також включали в себе соус. Аналітичними досліджень встановлено, що при збагаченні м’ясних продуктів приготованих за технологією «Sous-vide», біохімічних методів впливу можливе корегування технологічних параметрів в необхідному для підвищення якості продукту напрямку.uk-UKsous-videм’ясо птицівакуумзберіганняpoultrystoragevacuumкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології «Sous Vide» для продуктів з м’яса птиціThesis