Біоконверсія відходів цукрового виробництва в біогаз - Бублієнко, Наталія Олександрівна; Бублієнко, Віктор Васильович; Левітіна, Наталія Володимирівна (My University, 1994)
Досліджено показники забрудненості трьох категорій стічних вод цукрових заводів. Наведено результати метанової ферментації у термофільному режимі. Ефективність очищення 80 – 90 %. Investigated three categories of indicators of pollution in waste water of sugar factories. The results of methane fermentation in the thermophilic regime. Cleaning efficiency of 80 - 90%.
Keywords: стічні води цукрових заводів; метанова ферментація; біогаз; wastewater sugar factories; methane fermentation; biogas; кафедра екології та екоменеджменту