Цуман-Петрова, Богдана Валентинівна2024-07-192024-07-192024Цуман-Петрова, Б. В. Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Коростень Житомирської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Цуман-Петрова Богдана Валентинівна ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2024. – 80 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44160ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівзатяжне печивобісквітні тортиавтоматизована лініятістоприготуваннянапівфабрикатиначинкаоздобленняПроєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Коростень Житомирської областіOther