Свириденко, Олександр Станіславович2022-10-192022-10-192022Свириденко, О. С. Організація забою та переробки птиці на птахокомбінаті потужністю 28,5 т м'яса за зміну, з впровадженням переробки 5,7 т водоплавної птиці : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Станіславович Свириденко ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2022. – 93 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38481otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівптахокомбінатптицятехнологія водоплавна птицязабійОрганізація забою та переробки птиці на птахокомбінаті потужністю 28,5 т м'яса за зміну, з впровадженням переробки 5,7 т водоплавної птиціOther