Формування ефективної системи комунікацій підприємства - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2016)
У статті розглядаються особливості та шляхи формування ефективної системи комунікацій підприємства. The paper studies specificities and ways of forming of effective communication system of enterprise.
Keywords: комунікації; канали зв’язку; система комунікацій; communications; communication channel; system of communications; кафедра економіки праці та менеджменту