Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаГуралевич, Анна Ярославівна2021-02-172021-02-172020Гащук, О. І. Удосконалення технології реструктурованих шинок / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, А. Я. Гуралевич // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали ІХ Міжнародної науково-технічної конференції, 10-11листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 189–191.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32774Виробництво реструктурованих продуктів дає можливість створювати рецептури заданого складу, так як дозволяє вносити в продукт добавки, які володіють хорошими функціонально-технологічними властивостями та високою харчовою цінністю. Розроблені шинки являють собою реструктуровану структуру, яка складається з шматочків індичатини у м'ясному фарші. The production of restructured products makes it possible to create recipes of a given composition, as it allows you to make additives in the product that have good functional and technological properties and high nutritional value. Developed hams are a restructured structure consisting of pieces of turkey in minced meat.otherм'ясо птиціреструктуровані формовані продуктиpoultry meatrestructured molded productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології реструктурованих шинокThesis