Губеня, Вячеслав ОлександровичЛявинець, Георгій МихайловичАнтонюк, Марія МиколаївнаБондар, Наталія ПетрівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2013-02-132013-02-132012Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення / М. М. Антонюк, В. О. Губеня, Г. М. Лявинець, Н. П. Бондар, Л. Ю. Арсеньєва // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2012. – № 28. – С. 363–368.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6258У статті наведено результати комплексу досліджень зі встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення та фізіологічну ефективність розроблених продуктів. Has been studied the influenced of results of complex research to establish of carriers of organic and inorganic iron on the process of production of bakery products antianemic destination and physiological efficiency of the developed products.otherхлібобулочні вироби антианемічного призначенняносіїзалізодефіцитна анеміяфізіологічна ефективністьbakery products antianemic destinationironantianemic destinationphysiological efficiencyкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиПорівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначенняArticle