Споденко, Олександр ВолодимировичПольовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262018Споденко, О. В. Низькокалорійний масляний крем з сучасними рослинними компонентами / О. В. Споденко, В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2018 р. – Київ : ККІБП, 2018. – С. 147–148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32267Проведені дослідження підтверджують можливість використання пюре з печеного банану та свіжого базиліка та імбирного соку для поліпшення органолептичних властивостей і створення асортименту низькокалорійних масляних кремів із стабільними показниками якості.otherдесертструктурапюре з печеного банануасортиментdessertstructurebanana pureeassortmentкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНизькокалорійний масляний крем з сучасними рослинними компонентамиThesis