Низькокалорійний масляний крем з сучасними рослинними компонентами - Споденко, Олександр Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2018)
Проведені дослідження підтверджують можливість використання пюре з печеного банану та свіжого базиліка та імбирного соку для поліпшення органолептичних властивостей і створення асортименту низькокалорійних масляних кремів із стабільними показниками якості.
Keywords: десерт; структура; пюре з печеного банану; асортимент; dessert; structure; banana puree; assortment; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції