Дуля, Марія О.2013-12-112013-12-112013Дуля, О. М. Комплексна оцінка вершкового масла, збагаченого порошком із моркви/ М. О. Дуля // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у ХХІ столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2013 р. - К. : НУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 110-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11990Зроблено оцінку вершкового масла, збагаченого порошком із моркви. Assessment made of butter, enriched powder of carrots.uk-UKвершкове маслопорошок морквиbuttercarrot powderкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівКомплексна оцінка якості вершкового масла, збагаченого порошком із морквиThesis