Комплексна оцінка якості вершкового масла, збагаченого порошком із моркви - Дуля, Марія О. (My University, 2013)
Зроблено оцінку вершкового масла, збагаченого порошком із моркви. Assessment made ​​of butter, enriched powder of carrots.
Keywords: вершкове масло збагачене; порошок моркви; butter; carrot powder; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів