Інтенсифікація масообмінних процесів в газорідинних середовищах - Піддубний, Володимир Антонович; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2009)
Виконано аналіз сучасних методів інтенсифікації масообміну в газорідинних системах, наведено схеми-класифікації впливів на середовища.

The analysis of modern methods of intensification of mass transfer in gas-liquid systems are circuit-grading impacts on the environment.
Keywords: інтенсифікація; масообмін; процеси; сорбція; intensification; mass transfer; process; environment; sorption; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки