Економічна теорія. Електронний підручник - Нікітіна, Тетяна Андріївна; Салатюк, Ніна Миколаївна (My University, 2013)
Викладено основні поняття і закономірності економічної теорії. Подано комплекс логічно пов'язаних структурованих дидактичних одиниць, наданих у цифровій і аналоговій формах, що містить усі компоненти навчального процесу. Цей підручник є засобом комплексної дії на студента поєднанням концептуальної, ілюстрованої та довідкової частини.
Keywords: економічна теорія; экономическая теория; economic theory; кафедра економічної теорії