Перспективи створення лікувально-косметичних засобів на основі козиного молока та молозива - Солошенко, Катерина Ігорівна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Волошина, Ірина Миколаївна (My University, 2020)
Лікувальна косметика захищає шкіру від старіння, дерматологічних проблем, шкідливого впливу навколишнього середовища. Перспективним є створення лікувально-косметичних засобів на основі козиного молока та молозива.

Medicinal cosmetics protect the skin from aging, dermatological problems, and harmful effects of the environment. It is promising to create medical and cosmetic products based on goat milk and colostrum.
Keywords: кафедра біотехнології і мікробіології; козине молоко; молозиво; лікувальна косметика; goat's milk; colostrum; medicinal cosmetics