Шаповал, Анна ВікторівнаУсатюк, Світлана ІванівнаСєрова, Ольга2024-11-072024-11-072024Шаповал, А. Переваги впровадження «smart packaging» для пакування харчової продукції / А. Шаповал, С. Усатюк, О. Сєрова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 411.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45469У тезах проаналізовано різні типи упаковки, їхні переваги та недоліки та вплив на терміни придатності продукції.Theses analyze different types of packaging, their advantages and disadvantages, and their impact on product shelf life.ukупаковкасмарт-пакуваннясмарт-етикеткаpackagingsmart packagingsmart labelкафедра експертизи харчових продуктівПереваги впровадження «smart packaging» для пакування харчової продукціїThesishttps://orcid.org/0000-0002-5267-2023https://orcid.org/0000-0001-7554-0827