Переваги впровадження «smart packaging» для пакування харчової продукції - Шаповал, Анна Вікторівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Сєрова, Ольга (My University, 2024)
У тезах проаналізовано різні типи упаковки, їхні переваги та недоліки та вплив на терміни придатності продукції.

Theses analyze different types of packaging, their advantages and disadvantages, and their impact on product shelf life.
Keywords: упаковка; смарт-пакування; смарт-етикетка; packaging; smart packaging; smart label; кафедра експертизи харчових продуктів