Ідентифікація небезпечного фактору – алерген в сухих сніданках - Вержанська, Марія Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2020)
Різноманіття алергенів та їхній негативний вплив на здоров’я людей, формує необхідності організації належного контролю продуктів та їх виробництва. Належні практики повинні передбачати моніторинг алергенів на підприємстві для всього асортименту та правильне маркування продукції

The variety of allergens and their negative impact on human health makes it necessary to organise good product control and production. Good practices should include allergen monitoring across the entire product range and correct labelling of products
Keywords: алергени; харчоконцентрати; сухі сніданки; маркування; кафедра експертизи харчових продуктів; hazard; allergens; food concentrates; breakfast cereals; labelling