Вержанська, Марія СергіївнаПетруша, Оксана Олександрівна2024-05-012024-05-012020Вержанська, М. Ідентифікація небезпечного фактору – алерген в сухих сніданках / М. Вержанська, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43004Різноманіття алергенів та їхній негативний вплив на здоров’я людей, формує необхідності організації належного контролю продуктів та їх виробництва. Належні практики повинні передбачати моніторинг алергенів на підприємстві для всього асортименту та правильне маркування продукціїThe variety of allergens and their negative impact on human health makes it necessary to organise good product control and production. Good practices should include allergen monitoring across the entire product range and correct labelling of productsukнебезпечний факторалергенхарчоконцентратисухі сніданкимаркуваннякафедра експертизи харчових продуктівhazardallergenfood concentratesbreakfast cerealslabellingІдентифікація небезпечного фактору – алерген в сухих сніданкахThesis0000-0002-6009-127X