Домарецький, Віталій Афанасійович2016-05-232016-05-232002Домарецький, В. А. Мистецтво проведення лекцій молодим вченим / В. А. Домарецький // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23371Удосконалені форми проведення лекцій молодими вченими університету впровадження яких в свою педагогічну діяльність покращить якість підготовки фахівців для харчової і переробної промисловості, чия виробнича і наукова діяльність буде пов'язана із роботою не лише на підприємствах, але й в науково-дослідних інститутах, вузах, коледжах і технікумах та управліннях відповідних галузей. Advanced forms of lectures by young scientists of the University whose implementation in its educational activities will improve the quality of training for the food processing industry, whose production and research activities will be associated with the work not only in business but also in research institutes, universities, colleges and colleges and departments of the respective industries.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствалекціяхарчова промисловістьдіяльністьlecturefoodactivitiesМистецтво проведення лекцій молодим вченимThesis