Задача оптимального розподілу фінансових ресурсів - Шевченко, М. В.; Сафонов, Володимир Михайлович (My University, 2008)
Розглядається одна виробнича задача в якій вирішується питання про планування роботи групи підприємств, щоб економічний ефект від наданих фінансових ресурсів був максимальний.
Keywords: виробнича сфера; оптимальний розподіл; фінансові ресурси; производственная сфера; оптимальное распределение; финансовые ресурсы; manufacturing; optimal allocation; financial resources; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.