Подковко, Оксана АнатоліївнаРашевська, Тамара Олексіївна2014-04-082014-04-082014Подковко, О. А. Актуальність виробництва масляної пасти з порошком із столового червоного буряка/ О. А. Подковко, Т. О. Рашевська// Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олыэжировоъ та молочноъ галузей: третя міжнародна науково-технічна конференція, 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. - С. 73-74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13786Нами розроблена рецептура та технологія масляної пасти з порошком буряка столового червоного. We have developed a recipe and technology of butter paste with the powder of red beet.uk-UKмасляна пастапорошок із буряку червоного столовогонасіння льонуbutter pastered beet powderflax seedкафедра технології молока і молочних продуктівАктуальність виробництва масляної пасти з порошком із столового червоного бурякаThesis