Дослідження впливу нанорозмірного стану водних суспензій металів на процес сорбції під час бродіння тіста - Шевченко, Анастасія Олександрівна; Запорожець, Юлія Владиславівна (My University, 2016)
Робота присвячена дослідженню використання речовин з твердою фазою в нанорозмірному стані для інтенсифікації технології хлібобулочних виробів. Встановлено вплив наночастинок на життєдіяльність дріжджової мікрофлори та на структурно-механічні властивості тіста. The work is devoted to the research of the use of materials with solid phase in nanoscale state for intensification the technology of bakery products. It has been set the influence of nanoparticles on yeast microflora on the structural and mechanical properties of dough.
Keywords: водні суспензії; нанорозмірний стан; тісто; хліб; сорбція; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; water suspensions; nanosized state; dough; bread; sorption