Тимохіна, Леся Анатоліївна2021-09-172021-09-172021Тимохіна, Л. А. Проект технічного переоснащення цеху №3 ПрАТ «Київхліб» з метою розширення асортименту виробів оздоровчої дії : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Леся Анатоліївна Тимохіна ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2021. – 89 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35354otherКиївхлібпереоснащенняхліб Білоруськийцех №3батон «Нарізний молочний»Спіроматікпіч Гостолпіч ПППкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект технічного переоснащення цеху №3 ПрАТ «Київхліб» з метою розширення асортименту виробів оздоровчої діїOther