Адаптація програми дисципліни «Фінансовий ринок» до кредитно-модульної системи навчального процесу - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2009)
Розглядається кредитно-модульна технологія вивчення дисципліни «Фінансовий ринок», яка забезпечує самостійне опрацювання програми курсу з використанням сучасних навчальних технологій, таких як організація самостійної роботи, використання активних методів навчання, розробка і використання тестів.

The author considers the credit-modulus technology of studying the subject «Financial Market» which ensures independent treatment of the syllabus of the course with the use of modern educational technologies such as the organization of independent work, the use of active methods of studying, working out and applying tests.
Keywords: кредитно-модульна технологія; credit-modulus technology; методи навчання; самостійна робота; рейтингове оцінювання; active methods of studying; independent work; applying tests; кафедра фінансів