Дослідження оптимальних режимів віброекстрагування зернової сировини - Чорний, Валентин Миколайович; Христенко, Вікторія Вікторівна; Макаренко, Олександр Григорович (My University, 2018)
Досліджено режими екстрагування пшеничного, ячмінного та кукурудзяного солоду, що дає змогу отримувати високоцінні екстракти з цих сировин для косметичної, харчової та фармацевтичної галузей промисловості. The modes of extraction of wheat, barley and corn malt have been investigated, which makes it possible to obtain high-value extracts from these raw materials for the cosmetic, food and pharmaceutical industries.
Keywords: екстрагування; зерно; солод; extraction; grain; malt; кафедра харчової хімії