Походенко, Анастасія Олександрівна2021-10-082021-10-082021Походенко, А. О. Удосконалення елементів GMP системи управління безпечністю на етапі очищення дифузійного соку для оператора ринку ПрАТ «Саливоньківський цукровий завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Олександрівна Походенко ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2021. – 112 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35950otherочищення сокудифузійний сіксиропGMP системаоператор ринкуапаратурно-технологічна схемакафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення елементів GMP системи управління безпечністю на етапі очищення дифузійного соку для оператора ринку ПрАТ «Саливоньківський цукровий завод»Other