Структура інтегрованної системи керування технологічним комплексом молочного виробництва - Савченко, Тетяна Віталіївна; Ладанюк, Анатолій Петрович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2000)
Розглянуті питання розробки інтегрованої системи управління технологічним комплексом молочного виробництва. The problems of the development of an integrated control system for a complex of dairy production.
Keywords: інтегрована система управління; integrated control system; виробництво молока; production of milk; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка