Інноваційні технології навчання у вищій школі України - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2025)
Наукову працю присвячено аналізу впровадження інноваційних технологій у систему вищої освіти України в умовах цифровізації. Актуальність теми зумовлена необхідністю підвищення якості освітнього процесу та адаптації здобувачів освіти до сучасних вимог глобального ринку праці. The study analyzes the integration of innovative technologies into Ukrainian higher education amid digital transformation. Its relevance stems from the necessity to improve educational quality and ensure students meet the evolving requirements of the global job market.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; вища освіта; інновації (освіта); цифровізація; освітній процес; higher education; innovation (education); digitalization; educational process