Інформаційне забезпечення управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємств - Шишо, Тетяна Юріївна; Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2014)
На даний час серед інформаційних систем, які використовуються для вирішення різноманітних бізнес-задач, основні позиції займають інформаційні системи в менеджменті та експертні системи. Оскільки технології розвиваються досить стрімко, в останній час відбувається швидке їх впровадження в систему управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства, адже це дозволяє значно зекономити час, забезпечує різні форми контролю та управління і має певні економічні переваги. Currently among information systems that are used to solve various business problems, key positions are occupied in management information systems and expert systems. As technology develops very rapidly in recent years is the rapid implementation of the system of international management company, as it allows to save time, provides various forms of control and management and has certain economic advantages.
Keywords: інформаційне забезпечення; управління; зовнішньоекономічна діяльність; information provision; management; foreign economic activity; кафедра економіки праці та менеджменту