Аналіз змісту вищої гуманітарної освіти Наддніпрянської України (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2013)
У статті аналізується зміст гуманітарної освіти у вищих навчальних закладах Наддніпрянської України. Подається його порівняльна характеристика в різних вищих навчальних закладах у періоди дії різних університетських статутів This article analyzes the meaning of humanitarian education in universities of Naddnipryanska Ukraine. Presented its comparative characteristics in different universities in different periods of the university statutes action
Keywords: вища освіта; студенти; університет; духовна академія; higher education; students; university; theological academy; кафедра гуманітарних дисциплін