Стратегічний аналіз інвестиційних проектів підприємства - Керанчук, Тетяна Львівна; Басюк, Тетяна Петрівна (My University, 2016)
Тези доповіді присвячені характеристиці методів оцінки ефективності інвестиційних проектів підприємства на основі використання показника економічної доданої вартості. Розглянуто взаємозв’язок показників економічної та ринкової доданої вартості. Дано авторське бачення перспектив використання даного методичного підходу на підприємствах харчової промисловості. Abstracts of the report is devoted to the methods of assessment of efficiency of investment projects of the enterprise through the use of economic value added. Autors described the interrelation of indicators of economic and market value-added. In this report is reflected the author's vision of prospects for the use of this methodological approach on the food enterprises.
Keywords: інвестиційний проект; економічна додана вартість; ринкова додана вартість; чистий операційний прибуток після сплати податків і до сплати відсотків; investment project; economic value added; market value added; net operating profits after taxes; кафедра економіки і права